Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Новости
   
14.04.2015. - Предавање „Религијата на античките Македонци“

На 16.04.2015. година во просториите на Градската библиотека Борка Талески во Прилеп со почеток во 18:00 часот, Проф. д-р Наде Проева ќе одржи предавање во кое ќе ги презентира најзначајните аспекти на своите најнови проучувања кои се дел од нејзината најнова монографија со наслов „Религијата на античките Македонци“


 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop