Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Новости
   
20.03.2015. - Вонреден состанок на МАНД

Почитувани колеги,
претседателство на МАНД ве повикува на вонреден состанок во сабота, 21.03.2015. во 12:00 часот во просториите на Филозофскиот факултет во Скопје.
Единствена точка на дневниот ред е расправа по повод пресудата за случајот исчезнати предмети од Музејот на Македонија и заземање став за изречените драконски казни.


 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop