Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Новости
   
17.03.2015. - Почина археологот Радмила Пашиќ

Почина археолог Радмила Пашиќ, долгогодишен член на МАНД, проучувач на праисотриската археологија во Македонија, поранеше кустос-советник во НУ Музеј на Македонија - Скопје.


 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop