Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Новости
   
15.12.2014. - Вонреден состанок на МАНД

По барања на дел од членството на МАНД на 29.12.2014. (понедлник) во 11:00 часот е закажан вонреден состанок на МАНД кое ќе се одржи во киносалата на Музејот на Македонија - Скопје.


 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop