Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Новости
   
14.11.2014. - Промена на терминот за одржување на XXIII Симпозиум - Виница

Драги членови, Ве известуваме дека од технички причини терминот за одржување на XXIII Симпозиум на МАНД од 28.-30.11.2014. е презакажан за 05-07.12.2014.


 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop