Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
 
Список на членови од "Гевгелија"

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
м-р Златко Кованцалиев zlatkokovancaliev@gmail.com НИ Стоби Гевгелија
Ѓорѓе Гушев Музеј Гевгелија Гевгелија
Бобан Хусеиновски Музеј Гевгелија Гевгелија
Гордана Николоска Петрова Невработен-a Гевгелија
Емил Сламков Музеј Гевгелија Гевгелија

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop