Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
 
Список на членови од "Охрид"

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
Паско Кузман pasbukefal@yahoo.com Пензиониран-a Охрид
Анатоли Арнаудоски anatoli_play@yahoo.com НУЗЗСК Музеј Охрид Охрид
Нада Почуча Кузман НУЗЗСК Музеј Охрид Охрид
Никола Паскали n.paskali@hotmail.com Невработен-a Охрид
Фанче Каневче fanikis@hotmail.com Невработен-a Охрид
м-р Сања Битрак sanjabitrak@yahoo.com НУ Археолошки Музеј на Македонија Охрид
Миле Илоски mile.iloski@hotmail.com Невработен-a Охрид
Јасмина Главинчевска jglavince@hotmail.com Невработен-a Охрид
Ивана Матјан ivanamatjan@yahoo.com Невработен-a Охрид
Владо Маленко Починат-a Охрид
Даница Размовска Бачева Пензиониран-a Охрид

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop