Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
 
Список на членови од "Битола"

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
Пецо Србиновски НУЗЗСК Музеј Битола Битола
Аница Ѓорѓиевска НУЗЗСК Музеј Битола Битола
Насух Енгин НУЗЗСК Музеј Битола Битола
д-р Стевче Тодороски Невработен-a Битола
д-р Томе Јанакиевски Починат-a Битола
м-р Весна Калпаковска Невработен-a Битола
Марија Василева Починат-a Битола
Гордана Филиповска Лазаровска НУЗЗСК Музеј Битола Битола
Драгица Симоска Пензиониран-a Битола
Лидија Достовска НУЗЗСК Музеј Битола Битола

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop