Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
 
Список на членови од "Куманово"

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
Александар Трајковски alek.80@hotmail.com Невработен-a Куманово
Александар Ѕамали Невработен-a Куманово
д-р Звонимир Николовски Управа за заштита на културно наследство Куманово
Марија Станковска - Ѕамали Невработен-a Куманово
Мирослав Петковски miki.petkovski10@gmail.com Музеј Куманово Куманово
Јовица Станковски Музеј Куманово Куманово
Димитар Николовски dimitar.nikolovski@stobi.mk НИ Стоби Куманово
Дејан Ѓорѓиевски dejangorgievski@gmail.com Музеј Куманово Куманово
Ленка Трајковска Починат-a Куманово

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop