Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
 
Список на членови од "Кавадарци"

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
Катарина Касапинова jakajakk@yahoo.com Невработен-a Кавадарци
Јован Радњански jovan_radnjanski@yahoo.com НИ Стоби Кавадарци
Илија Бошковски ilija_boskovski@yahoo.com Невработен-a Кавадарци
Весна Ѓорѓиева Музеј Кавадарци Кавадарци
Драган Дакиќ Пензиониран-a Кавадарци

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop