Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Список на членови чие презиме започнува на буквата "Ѓ"

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
Аница Ѓорѓиевска НУЗЗСК Музеј Битола Битола
Сашо Ѓорѓевиќ Невработен-a Скопје
Слободанка Ѓуровска Невработен-a Скопје
Методиј Ѓуровски НИ Стоби Велес
Весна Ѓорѓиева Музеј Кавадарци Кавадарци
Дејан Ѓорѓиевски dejangorgievski@gmail.com Музеј Куманово Куманово

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop