Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Список на членови чие презиме започнува на буквата "В"

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
Цветанка Вучковска cece_vuckovska@yahoo.com Невработен-a Скопје
д-р Фаница Вељановска НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје
м-р Анита Василкова Музеј Велес Велес
м-р Мимица Велова-Граорковска mimicavelova@hotmail.com Невработен-a Скопје
м-р Златко Видески zlatkovideski@yahoo.com НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје
Марија Василева Починат-a Битола
Миле Велчоски Национален конзерваторски центар Скопје
Живојин Винчиќ Пензиониран-a Скопје
Дијана Ванчевска vancevskad@nbrm.mk Музеј на НБРМ Скопје
Лидија Велковска Бојчевска НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop