Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Список на членови чие презиме започнува на буквата "Т"

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
Кирил Трајковски kiril951@gmail.com Починат-a Скопје
Александар Трајковски alek.80@hotmail.com Невработен-a Куманово
Роза Топузова - Каровска ЈНУ Интитут за старословенска култура Прилеп
Страхил Темов НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје
Тамара Томоска taketami@yahoo.com Друго Скопје
д-р Пере Тошев Починат-a Скопје
д-р Стевче Тодороски Невработен-a Битола
м-р Христијан Талески ЈНУ Интитут за старословенска култура Прилеп
Мишко Тутковски mishko.tutko@gmail.com НИ Стоби Скопје
Игор Толевски itolevski@yahoo.com Невработен-a Скопје
Благица Талеска ЈНУ Интитут за старословенска култура Прилеп
Бојан Трпчевски Невработен-a Скопје
Бојан Танески НУЗЗСК Музеј Охрид Струга
Валентина Тодороска arhvt@yahoo.com Невработен-a Струга
Д-р Љубен Тевдовски Музеј на град Скопје Скопје
Душко Темелкоски НУЗЗСК Музеј Прилеп Прилеп
Емилија Талевска Невработен-a Скопје
Ленка Трајковска Починат-a Куманово

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop