Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Список на членови чие презиме започнува на буквата "С"

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
Пецо Србиновски НУЗЗСК Музеј Битола Битола
Ана Стевановска aannaa1981@yahoo.com Невработен-a Скопје
Саржо Саржоски Починат-a Скопје
м-р Марина Спирова marinaspirova@yahoo.com Невработен-a Скопје
м-р Горан Санев sanev@hotmail.com НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје
м-р Елена Стојанова Канзурова elena_mk2004@hotmail.com НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје
Марија Станковска - Ѕамали Невработен-a Куманово
Марина Србијанко Починат-a Скопје
Михаил Стојаноски arheolog@hotmail.com НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје
Јовица Станковски Музеј Куманово Куманово
Иван Станчевски НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје
Благица Стојанова Музеј на теракота Виница Виница
Ване П. Секулов paeon2002@yahoo.com НУЗЗСК Музеј Струмица Струмица
Виктор Симоновски viktor.simonovski@yahoo.com Невработен-a Скопје
Викторија Соколова Пензиониран-a Скопје
Воислав Санев Починат-a Скопје
Гордана Спасовска Димитриоска Починат-a Кичево
Драгица Симоска Пензиониран-a Битола
Давча Спасова Министерство за култура Скопје
Емил Сламков Музеј Гевгелија Гевгелија

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop