Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Список на членови чие презиме започнува на буквата "Р "

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
д-р Бранислав Ристески ЈНУ Интитут за старословенска култура Прилеп
м-р Киро Ристов kiroristov@yahoo.com Музеј на град Скопје Скопје
м-р Иван Ристески ЈНУ Интитут за старословенска култура Прилеп
м-р Зоран Рујак zoranrujak@yahoo.com НУЗЗСК Музеј Струмица Струмица
Митко Радески Дом на културата „Драги Тозија” - Ресен Ресен
Јован Радњански jovan_radnjanski@yahoo.com НИ Стоби Кавадарци
Даница Размовска Бачева Пензиониран-a Охрид
Димитар Радевски Дом на културата „Драги Тозија” - Ресен Ресен

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop