Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Список на членови чие презиме започнува на буквата "П"

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
Нада Почуча Кузман НУЗЗСК Музеј Охрид Охрид
Нивес Петров - Пецовска Национален конзерваторски центар Скопје
Никола Паскали n.paskali@hotmail.com Невработен-a Охрид
Роберт Петковски heraklo_r@yahoo.com Невработен-a Скопје
м-р Александра Папазовска Санев papazsan@hotmail.com НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје
м-р Радмила Пашиќ Починат-a Скопје
м-р Гоце Павловски gp_gocka@yahoo.com НИ Стоби Скопје
м-р Ефтимија Павловска - Дарковска pavlovskae@nbrm.mk Музеј на НБРМ Скопје
м-р Лена Поповска Музеј на град Скопје Скопје
проф д-р Наде Проева proeva@manu.edu.mk Пензиониран-a Скопје
проф д-р Елеонора Петрова Филозофски Факултет Скопје
Мирослав Петковски miki.petkovski10@gmail.com Музеј Куманово Куманово
Ѓорѓи Петачки Музеј Велес Велес
Бранко Павловски pavlbr@gmail.com Управа за заштита на културно наследство Скопје
Билјана Пачкова Куфујанакис Управа за заштита на културно наследство Скопје
Бојан Пупалески Дом на културата „Драги Тозија” - Ресен Ресен

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop