Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Список на членови чие презиме започнува на буквата "Б"

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
Академик Вера Битракова Грозданова МАНУ Скопје
д-р Славица Бабамова slavicabj@yahoo.com НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје
д-р Бошко Бабиќ Починат-a Прилеп
м-р Оливер Бојаџиев Невработен-a Радовиш
м-р Сања Битрак sanjabitrak@yahoo.com НУ Археолошки Музеј на Македонија Охрид
м-р Силвана Блажевска silvana.blazevska@gmail.com НИ Стоби Скопје
м-р Маја Басотова Невработен-a Скопје
проф д-р Коста Балабанов Пензиониран-a Скопје
Милош Билбија Починат-a Скопје
Илија Бошковски ilija_boskovski@yahoo.com Невработен-a Кавадарци
Звонско Белдедовски Починат-a Штип
Злата Блажеска zblazeska@hotmail.com Невработен-a Скопје
Билјана Бозароска Павловска bozarovskab@nbrm.mk Музеј на НБРМ Скопје
Веселинка Боцевска Невработен-a Прилеп
Вера Бојчевска tijanadamjan@yahoo.com Конзерваторски центар Скопје Скопје
Елена Блажоска Невработен-a Скопје
Лидија Блажевска НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop