Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Список на членови чие презиме започнува на буквата "Н"

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
Татјана Настова Невработен-a Скопје
д-р Александра Николоска nikoloska_aleksandra@yahoo.com Невработен-a Скопје
д-р Звонимир Николовски Управа за заштита на културно наследство Куманово
доц. д-р Трајче Нацев trajcenacev@yahoo.com НУЗЗСК Музеј Штип Штип
м-р Гоце Наумов gocenaumov@gmail.com Невработен-a Скопје
Гордана Николоска Петрова Невработен-a Гевгелија
Димитар Николовски dimitar.nikolovski@stobi.mk НИ Стоби Куманово
Дончо Наумовски donco@xmkd.com Управа за заштита на културно наследство Скопје
Елица Николова Музеј Велес Велес

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop