Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Список на членови чие презиме започнува на буквата "М"

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
Александар Миткоски НУЗЗСК Музеј Прилеп Прилеп
Симонида Миљковиќ НУ Музеј на Македонија Скопје
Томислав Микулчиќ Музеј на град Скопје Скопје
м-р Ванчо Милошовски Невработен-a Скопје
проф д-р Иван Микулчиќ Пензиониран-a Скопје
проф д-р Драги Митревски dragimit@yahoo.com ФФ - Институт за Археологија Скопје
проф д-р Елица Манева Пензиониран-a Скопје
Магдалена Манаскова magdalena@muzejterakota.mk Музеј на теракота Виница Виница
Ивана Матјан ivanamatjan@yahoo.com Невработен-a Охрид
Владо Маленко Починат-a Охрид
Горица Микулчиќ Пензиониран-a Скопје
Д-р Роберт Михајловски robert.mihajlovski@acu.edu.au Australian Catholic University, Melbourne друго
Дафина Михаилова Конзерваторски центар Скопје Скопје
Димитар Муцевски Дом на културата „Драги Тозија” - Ресен Ресен

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop