Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Список на членови чие презиме започнува на буквата "К"

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
Катарина Касапинова jakajakk@yahoo.com Невработен-a Кавадарци
Костадин Кепески Пензиониран-a Прилеп
Паско Кузман pasbukefal@yahoo.com Пензиониран-a Охрид
Петре Костов petrekos@yahoo.com Невработен-a Велес
Апостол Керамидчиев Починат-a Скопје
Фанче Каневче fanikis@hotmail.com Невработен-a Охрид
Цоне Крстевски Пензиониран-a Скопје
м-р Сарита Карпузова Управа за заштита на културно наследство Велес
м-р Марјан Костовски macko79@yahoo.com Невработен-a Скопје
м-р Златко Кованцалиев zlatkokovancaliev@gmail.com НИ Стоби Гевгелија
м-р Весна Калпаковска Невработен-a Битола
Мирјана Костова НУ Музеј на Македонија Скопје
Милица Коцева Невработен-a Скопје
Јован Кондијанов kondijanov@yahoo.com НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје
Ирена Колиштрковска Настева inasteva@hotmail.com НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје
Иван Котески-Митровски Невработен-a Скопје
Игор Кузманоски igorkuzmanoski@mand.org.mk Музеј на град Скопје Скопје
Благоја Китаноски Починат-a Прилеп
Благоја Китановски Невработен-a Скопје
Васка Калеова Национален конзерваторски центар Скопје
Вера Корошец Пензиониран-a Скопје
Горан Карапетков Починат-a Валандово
Душанка Кораќевиќ Починат-a Скопје
Лилјана Кепеска Пензиониран-a Прилеп

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop