Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Список на членови чие презиме започнува на буквата "Ј"

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
Александар Јорданоски Министерство за култура Скопје
Андријана Јелиќ andriana_spirova@yahoo.com Спомен куќа на Мајка Тереза Скопје
Трајанка Јовчевска trajanka_jovchevska@yahoo.com Починат-a Велес
д-р Томе Јанакиевски Починат-a Битола
доц. д-р Антонио Јакимовски antonio_briks@yahoo.com ФФ - Институт за Археологија Скопје
м-р Перо Јосифовски НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје
м-р Ана Јорданова - Дубровска jordanovaana@yahoo.com Невработен-a Штип
м-р Јелена Јариќ jelena_jaric@hotmail.com Филозофски Факултет Скопје
проф Борка Јосифовска Починат-a Скопје
проф. д-р Марјан Јованов ФФ - Институт за Археологија Скопје
Иванова Јулијана Музеј на теракота Виница Виница
Зоран Јуловски Музеј "д-р Никола Незлобински" Струга Струга
Билјана Јовановска Управа за заштита на културно наследство Скопје
Гордана Јанева Невработен-a Штип
Ленче Јованова Алексиева Музеј на град Скопје Скопје

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop