Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Список на членови чие презиме започнува на буквата "А"

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

За подетални информации кликнете на името

Презиме и име е-mail Институција Град
Академик Блага Алексова Починат-a Скопје
Анатоли Арнаудоски anatoli_play@yahoo.com НУЗЗСК Музеј Охрид Охрид
Нада Андоновска НУ Музеј на Македонија Скопје
Тања Ацковска placebo_4@hotmail.com Невработен-a Скопје
д-р Бошко Ангеловски Министерство за култура Скопје
м-р Петар Арџанлиев perekutika@yahoo.com НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје
Маргарита Атанасова НУЗЗСК Музеј Струмица Струмица
Марија Атанасовска НУ Археолошки Музеј на Македонија Скопје
Јован Ананиев Починат-a Струмица
Илинка Атанасова ilinka.atanasova@gmail.com Матичната библиотека „Искра” Кочани Кочани
Бранислав Атанасоски ЈНУ Интитут за старословенска култура Прилеп
Љуљета Абази luljeta_abazi@yahoo.com НУ Музеј на тетовски крај - Тетово Тетово
Лена Анѓелкоска НУ Музеј на Македонија Скопје

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop