Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Симпозиуми

прва | предходна | следна | последна
Симпозиуми 11 до 16 од 16

20.09.2010. - XXI Симпозиум

Ви доставуваме процедурално писмо со кое Претседателството на МАНД Ве известува за одржувањето на XXI Симпозиум на МАНД.

-  Симпозиумот ќе се одржи во Струмица, во хотел Цар Самуил, Банско, од 26.10.2010 - 29.10.2010 година...

 
 
13.04.2010. - XXI Симпозиум

Оваа година МАНД ќе организира редовен симпозиум каде ќе бидат претставени трудови од последните археолошки истражувања во Р. Македонија.
XXI- от Симпозиум ќе се одржи во Струмица, во хотел Цар Самуил, бања Банско, во месец октомври.
Учесниците ќе имаат можност да ги презентираат најновите сознанија од археолошките истражувања, кои со поголем обем се изведуваат последниве години ...
 
 
27.11.2008. - Додатни информации за 20.Симпозиум на МАНД

Сите членови кои што се учесници со свои трудови на симпозиумот имаат обезбедено полн пансион за целото времетраење на симпозиумот, односно започнувајќи со ручек во среда 03.12.08 г. и завршувајќи со доручек во сабота 06.12.08 г. Хотелот Унион располага со двокреветни соби...
 
 
26.11.2008. - Програма на учесници на XX Симпозиум на МАНД

Програма на учесници на XX Симпозиум на МАНД
03. 12. 2008 Среда
Хотел УНИОН, Кичево; тел: 045 220712

08.00 часот сместување на учесниците
11.00 часот СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ...
 
 
15.11.2008. - Информација за одржување на редовниот 20. Симпозиум на МАНД

Почитувани колеги,
Претседателството на МАНД Ве информира дека 20. Симпозиум на друштвото ќе се одржи во Кичево, во периодот од 03.12.08 г. (среда) до 06.12.08г. (сабота), во Хотел ‛Унион-Империјал“...
 
 
02.10.2008. - Редовен ХХ Симпозиум на Македонско Археолошко Научно Друштво

Декември 2008, се предвидува да се одржи редовниот симпозиум на МАНД. Поточниот датом ќе биде наскоро објавен и доставен на сите членови на МАНД. Град домаќин на овој симпозиум ќе биде Кичево, кадешто ќе биде и сметувањето на членовите...
 
 
прва | предходна | следна | последна
Симпозиуми 11 до 16 од 16


 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop