Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Истражувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Изложби

прва | предходна | следна | последна
Изложби 11 до 12 од 12

13.12.2008. - Изложба Праиториските дами од Македонија

Музејот на Македонија со својата патувачка изложба "Праиториските дами од Македонија" е поставена во Библиотеката во Кочани.
Автор на изложбата е Ирена Колистркоска Настева (Музејот на Македонија)...
 
 
30.11.2008. - Археолошки наоди од Кичево и кичевско

Изложбата ‛Археолошкото минато на кичевската котлина‛ организирана по повод ХХ-тиот Симпозиум на Македонското Археолошко Научно Друштво, со цел неговите учесници и пошироката јавност да се запознае со археолошките ископувања на наоѓалиштата во кичевската котлина...
 
 
прва | предходна | следна | последна
Изложби 11 до 12 од 12


 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop