Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Изложби
   
26.12.2008. - Од археолошкото богатство на кочанско

Автор на изложбата и фотографии е Илинка Атанасова, музејски оддел, Библиотека „Искра‛- Кочани
Музејскиот оддел, Библиотека „Искра‛ Кочани ја постави својата изложба на плакати „Од Археолошкото богатство на кочанско‛ во просториите на Музеј „Теракота‛ во Виница
 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop