Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Изложби
   
13.12.2008. - Изложба Праиториските дами од Македонија

Музејот на Македонија со својата патувачка изложба "Праиториските дами од Македонија" е поставена во Библиотеката во Кочани.

Автор на изложбата е Ирена Колистркоска Настева (Музејот на Македонија), комесар Илинка Атанасова (Одделение за архелокогија, Библиотека - Искра, Кочани).

Изложбата ќе биде поставена од ноември 2008, до април 2009 година
 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop