Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Новости
   
14.05.2015. - Мислење на одбраната за осудените колеги во случајот "Кражба во Музеј на Македонија"

Пoчитувани колеги и пријатели.

Доколку сакате да ги погледнете завршните збови на одбраната на нашите осудени колеги кликнете тука
 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop