Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Новости
   
3.04.2015. - Прес конференција на МАНД

Македонското археолошко научно друштво на 06.04.2015 (понеделник), во 11 часот ќе одржи прес конференција пред Музејот на Македонија (до Куршумли Ан). Темата на прес конференцијата е поврзана со најновите случувања во македонската археологија, како што се проблемите со отуѓувањето на културното наследство, пресудите за неколку наши колеги, лошите услови во институциите и несоодветните законски регулативи.
 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop