Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Новости
   
2.04.2015. - On-line Петиција

Dear colleagues & friends,

please sign the petition and forward it to as many colleagues that you can. It would be of great importance if we could get more signatures so that we can show that we have the support of our colleagues worldwide.

In the comment section, after you fill in your name and surname, please fill in your affiliation.

Тhe link for the petition is as follows:
http://www.ipetitions.com/petition/archaeologists-are-not-criminals

Respectfully,
Macedonian Archaeological Society

___________________________________________________________

Драги колеги и пријатели,

Ве молиме да ја потпишете петицијата и да ја препратите до што повеќе наши колеги. Би било од огромна важност да собереме што повеќе потписи за да покажеме дека имаме поддршка од колегите низ целиот свет.

Во делот за коментари, откако ќе го пополните Вашето име и презиме, внесете го името на Вашата установа.

Линк до петицијата:
http://www.ipetitions.com/petition/archaeologists-are-not-criminals

Со почит,
Македонско Археолошко Научно Друштво
 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop