Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Новости
   
23.03.2015. - Состанок на МАНД

Ве изветуваме дека во четврток 26.03.2015 година во 17:00 часот во просториите на Филозофси факултет - Скопје ќе се одржи состанок на МАНД на кој ќе се разгледаат следните реакции во врска со ,,случајот на кражба на археолошки предмети од Музеи на Македонија,,и други работи кои директно ги засегаат останатите членови на МАНД.
 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop