Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Изложби
   
18.01.2013 - Oтворањето на МУЗЕЈОТ НА СТАРАТА СКОПСКА ЧАРШИЈА

Музејот на град Скопје Ве поканува на отворањето на

МУЗЕЈОТ НА СТАРАТА СКОПСКА ЧАРШИЈА
(во просториите на Сули Ан, Стара Чаршија)

Поставката ќе ја отвори Градоначалникот на град Скопје
г-дин Коце Трајановски
вторник, 22. јануари 2013 г. во 11 часот

 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop