Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Промоции
   
22.02.2012. - Промоција на Macedonia Acta Archaeologica br. 20

МАНД- Македонско археолошко научно друштов Ве поканува на промоцијата на струшното списание Macedonia Acta Archaeologica br. 20.

Промоцијта ќе биде одржана во просториите на Музејот на град Скопје во четврток - 01.03.2012. во 13 часот.

Списанието ќе го промовира проф. д-р марјан Јованов
 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop