Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Предавања
   
17.10.2011. - Реставрација на Венера од Скупи

На 20.10.2011 (четврток) во 13:00 часот во просториите на Музејот на град Скопје ќе се одржи предавање на тема „Реставрација на Венера од Скупи“.

Предавањето ќе го одржи Проф. Иво Донели од Уметничката Академија во Сплит
 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop