Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Промоции
   
18.12.2010. - Промоција на монографија “Анзабегово - Населба од раниот и среднион неолит во Македонија”

Во Собрание на општина Штип, на 5 ноември 2010 година е одржана промоција на монографија “Анзабегово - Населба од раниот и среднион неолит во Македонија” од Воислав Санев, Милутин Гарашанин и Драга Гарашанин , чиј промотори беа Проф. д-р Драги Митревски и Паско Кузман.

 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop