Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Промоции
   
15.12.2010. - Промоција на монографија “Доцноантичка грнчарија во Република Македонија (доцен 3 - 6 век)”

Во Музеј на град Скопје, на 21 септември 2010 година е одржана промоција на монографија “Доцноантичка грнчарија во Република Македонија (доцен 3 - 6 век)” од д-р Марина Ончевска Тодоровска, чиј промотор е Проф. д-р Иван Микулчиќ.

 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop