Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Изложби
   
24.09.2010. - Култната пластика од енеолитското наоѓалиште св. Атанасиј - с. Спанчево, Кочанско

На 27.09.2010. година со почеток во 12:00 часот во ЈОУБ "Искра" - Кочани се отвара изложбата "Култната пластика од енеолитското наоѓалиште св. Атанасиј - с. Спанчево, Кочанско".

Автор на изложбата е: Илинка Атанасова.

 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop