Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Изложби
   
03.06.2010. - Изложба Праиториските дами од Македонија

Во Заводот и Музеј во Струмица е поставена изложба “Праисториските дами од Македонија“ на Музејот на Македонија и Заводот за заштита на спомениците на културата и музеј од Струмица, чиј автори се Ирена Колиштркоска Настева, Славица Тасева и Маргарита Стаменова како дел од патувачкиот проект “Праисториските дами од Македонија“.

На есен истата ќе биде поставена во Музејот во Тетово. 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop