Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Промоции
   
31.10.2009. - Промоција на книгата: "Неолитските заедници во Република Македонија"

17. 11. 2009. Промоција на книгата: ‛Неолитските заедници во Република Македонија‛.

Авторите: Гоце Наумов, Љубо Фиданоски, Игор Толевски и Анета Ивковска ве покануваат на промоција на книгата: ‛Неолитските заедници во Република Македонија‛.

Промотор: Паско Кузман, Директор на Управа за Застита на Културно Наследство.

Музеј на Град Скопје, 17. 11. 2009., 20 цасот.
 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop