Почетна Новости Линкови Контакт E-Mail

  За МАНД
Историјат на МАНД
Статут
Претседателство
Одбори
 
Членови
Именик
Зачленување
 
Активности
Ископувања
Изложби
Промоции
Симпозиуми
Предавања
Екскурзии
 
Редакција
Редакција на MAA
Известувања
Macedonia Acta
Archaoelogica
Информатор
Изложби
   
28.01.2010. - Музјска ноќ - Музеј на теракота - Виница

Музеј на теракота-Виница ве поканува да присуствувате на првата МУЗЕЈСКА НОЌ во Виница која ќе се одржи на 31.01.2010. со следнава програма:

- ПР ОЕКЦИЈА НА ДОКУМЕНТАРНИОТ ФИЛМ ,,ТЕРАКОТНИ ИКОНИ,, ВО РЕЖИЈА НА СКЕНДЕР КУЛИ

- ИЗЛОЖБА НА КНИГИ ОД МУЗЕЈСКАТА БИБЛИОТЕКА

- ПРОЕКЦИЈА НА ФОТОГРАФИИ ОД АРХЕОЛОШКИТЕ ИСТРАЖУВАЊА ВО ВИНИЦА

- КОКТЕЛ

Музејот ќе работи од 18:00 до 24:00 часот, а влезот е бесплатен
 

 
© MAND 2005. All rights reserved. Powered by creative workshop